GAJAH-GAJAH, GUNDHUL-GUNDHUL PUCUL, dari NGELURI BASA JAWA


GAJAH-GAJAH
Gajah-gajah kowe dakkandhani
Mata kaya  laron
Kuping ilir gedhe-gedhe
Kanthik nganggo tlale
Buntut cilik tansah kopat-kapit
Sikil kaya bumbung, mung lakumu igad-igud
GUNDHUL-GUNDHUL PUCUL
Gundhul-gundhul pacul, gembelengan
Nyunggi-nyunggi wakul kul, gembelengan
Waukul nggelempang segane dadi salatar
Waukul nggelempang segane dadi salatar
Dikutib : NGELURI BASA JAWA

.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar